Få bort onödiga träd!

Hej alla kära läsare! Jag tänkte tipsa er om Meredith Forest som är en kedja som befinner sig i Uppsala som jobbar med allt vad handlar om trädfällning. Denna firma tog jag kontakt med när jag och min man hade önskemål om att få en större utsikt och mera sol som fanns bakom ett par stora träd på vår trädgård. Vi hade länge önskat få hjälp med detta men det var först efter ett tag som jag fick reda på denna firma via sociala medier där jag såg ett inlägg om företaget och blev intresserad av att veta mer.

Efter att vi tagit hjälp av Meredith så kan vi nu njuta av hela vår trädgård, och inte bara delar av den! Jag rekommenderar verkligen att kontakta detta företag om man känner igen sig och känner att man har liknande problem och bekymmer på sin tomt, jag ångrar inte en sekund att jag kontakta dem på denna firma!

Det allra bästa med Meredith var att de var så enkla och lätta att planera med. De hade bred kompetens och om ni vill veta mer om företaget så tycker jag att ni ska ta en koll på deras hemsida www.tradfallninguppsala.se, det var så jag kom i kontakt med företaget! Där hittar man kontaktuppgifter och information om vad de har för målsättningar och idéer samt vad deras företag står för och vad för typ av tjänster man kan få hjälp med.