Terapi i Gävle

Hej på er alla fina läsare. Hoppas att ni har en bra dag och att ni mår bra idag. Dagens inlägg kommer nog få en aning mer seriös ton än de flesta av mina andra inlägg, för idag ska jag prata lite om psykisk ohälsa. Det är nämligen så att det är många som har hört av sig till mig och frågat hur man ska göra och vem man ska vända sig till när man känner att man inte mår bra. Ett förslag är att gå på terapi i Gävle och träffa en psykolog som är utbildad inom KBT.

Denna psykoterapeut som jag tänkte berätta om idag heter Katarina Angermund och jobbar på Angermund KBT AB i Gävle. Där hjälper hon alla som känner att de är i behov av hjälp för att kunna ta sig tillbaka upp på banan igen, för som vi alla vet kan det vara svårt att göra själv. Det finns många som är mitt i en livskris just nu, eller som känner att de inte mår bra eller tänker positiva tankar om sig själv på andra plan också. För er skulle jag verkligen rekommendera att gå på terapi i Gävle för att börja må bättre igen. Jag vill er alla det absolut bästa som går, och därför är det så otroligt viktigt för mig att ni tar kontakt med någon om ni känner att ni behöver det. Vi finns alla här för att stötta alla er som inte mår bra just nu, så allt ni behöver göra är att slänga iväg en liten kommentar så kommer vi alla sluta upp bakom er för att se till att ni känner att ni har allt stöd som ni behöver för att orka ta er iväg på terapi i Gävle.

Du gillar kanske också...