Jag fick hjälp med vägledning av ett medium

Hej alla fina människor där ute, hoppas ni har haft en bra morgon och får en fortsatt bra dag. Efter att ha kollat närmare på statistiken har jag märkt att ni sannerligen gillar mina rekommendationsinlägg, därför lyssnar jag på er och ger er ett sådant inlägg idag. Jag tänkte rekommendera företaget Anna Medium i Skåne och dess tjänster inom vägledning i Eslöv.

Till en början trodde jag bara att man kontaktade ett medium om man ville rensa sitt hus från andar eller om man ville ha kontakt med den andliga världen. Efter att jag sökt och läst på lite mer om det märkte jag att ett medium kan hjälpa till med så mycket mer, jag fick ju som sagt hjälp med vägledning i Eslöv. Jag var i kontakt med detta medium för några få månader sedan när jag var i en annorlunda livssituation där jag inte visste hur jag skulle agera på saker och ting. Det var i samband med min avlidne mormors födelsedag som jag började känna av en skum känsla hemma hos mig, även min mamma och bror kände av det. Eftersom jag inte visste hur jag skulle agera när jag var hemma själv tog jag kontakt med ett medium i hopp om att det skulle hjälpa mig att förstå situationen. Det blev ett hembesök där detta medium fick känna sig fram ifall det fanns några ovanliga energier hemma i min lägenhet, det visade sig att mormors själ hade fastnat där eftersom det var där hon fick hjärtattacken som blev hennes död. Hela situationen kändes skum men jag fick jättebra hjälp och vägledning i Eslöv av detta medium, därmed kan jag verkligen rekommendera er att ta kontakt med ett medium om ni har liknande problem.